Arkivet

Find din nye frontrider til græsslåningen

Med en frontrider kan man slå græs på et stort græsareal hurtigt og effektivt. Det er en fordel, hvis man har en græsplæne, hvor en almindelig plæneklipper ikke er nok. Den minder om en havetraktor, men der er nogle forskelle. Græsset skal passes og plejes det meste af året, og det bliver hurtigt en uoverskuelig opgave, hvis man har en stor græsplæne, men ikke har det rigtige udstyr. Med en Husqvarna rider vil man opleve høj kvalitet og en perfekt klipning, så det bliver en fornøjelse af slå græsset. Det kan endda være, at der bliver kamp om, hvem der får opgaven derhjemme.

Græsset skal passes og plejes – også på en stor græsplæne

En græsplæne skal passes og plejes. Især om foråret vil græsset gro hurtigt, og det skal slås 1-2 gange om ugen. Når sommeren melder sin ankomst, vil væksten aftage, men det skal stadig passes. Kun om vinteren vil man opleve en lille pause fra græsslåningen. En hovedregel er, at man lader græsset tørre ordentligt, inden man går i gang med arbejdet. Hvis man har en større græsplæne end gennemsnittet, så bør man overveje om en frontrider er den rigtige løsning. Men en Husqvarna rider får man kvalitet for pengene og en maskine, der virkelig kommer til at gøre en forskel. Størrelsen på plænen har betydning for, om det er den rigtige løsning. Hvis den er på mere end 2.000 m2, er det en god idé. Hvis ikke kan en mindre plæneklipper gøre det. 

Vælg den rigtige frontrider til din græsplæne

En stor fordel ved en frontrider er, at de har frontmonteret klippeaggregat, hvilket gør det muligt at komme helt ind i hjørner, tæt ind til mure og under buske. Man kan selv vælge, hvilken størrelse klippeaggregat, der skal være på maskinen, og den kan tilpasses efter behov. Klippebredden kommer an på plænens opbygning og størrelse. Men en frontrider med et bredt klippeaggregat fylder naturligvis mere i skuret eller garagen. Styringen har også betydning. Man kan vælge enten baghjulsstyring, hvor baghjulene sikrer god manøvrering. Med knækstyring justeres for- og baghjul samtidig, når man drejer rattet. Desuden findes der et væld af forskelligt ekstraudstyr, som man kan tilkøbe til ens frontrider. Hvis man ønsker en maskine med stor fleksibilitet af høj kvalitet, som sikrer den perfekte klipning af græsplænen, så vil en Husqvarna rider være løsningen. Det gælder både til professionelt og privat brug.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *