Arkivet

Kan krystaller kurere sygdom?

Er det svært for dig at forstå hvordan krystaller kan påvirke dig fysisk? Så er du ikke alene. Men forklaringen er ganske simpel. 

Vi har for længst bevist at vores sundhed sker i samspil mellem vores fysiske og mentale tilværelse. 

Eksempelvis har stress mange fysiske symptomer, på trods af, at det jo ofte er mental stress, som starter processen. 

Alligevel er den oversete forbindelse mellem fysisk, mental og åndelig trivsel yderst markant i den moderne verden. Af den årsag har vi som mennesker mange fysiske blokeringer, som vi behandler alle som dette, altså fysiske blokeringer. 

Måske du kan forestille dig at gå til lægen, fordi du ikke kan sove. Du vil sandsynligvis blive introduceret til medicin, som kan hjælpe dig til at falde til ro og få bedre nattesøvn. 

Det kan have den positive effekt, at bedre nattesøvn er essentielt. Og en vigtig del af vores sundhed. Men samtidig bliver roden til dit problem ikke løst. 

Den blokering, som i begyndelsen skabte søvnløshed er ikke løst. En blokering som måske kan skyldes stress eller en anden mental blokering. 

Her kan krystaller være gavnlige. 

Hvordan virker krystaller?

Hvis søvnløsheden skyldes, at du har en mental ubalance, så er det naturligvis godt at behandle denne blokering. 

Både for at skabe en bæredygtig løsning på søvn udfordringen, men også for at undgå at blokeringen manifesterer sig på andre måder. 

Det kunne være ondt i maven. Mistet appetit. Mistet sexlyst. Øget temperament. Dårlig koncentration. Ja, faktisk er der et væld af symptomer, som vi kan behandle enkeltvist. Og endeløst. 

En anden tilgang er at skabe mental balance og trivsel. At du simpelthen får det godt. Det kræver helt andre tilgange, hvor krystallerne kan bidrage positivt til din udvikling. 

Eksempelvis kan du finde krystaller, som kan hjælpe med at skabe ro, fordybelse og kontakt til kroppen. Det sker for krystallernes energi, påvirker din energi og dermed tin tilstand. 

Vi tuner nemlig ind på energien omkring os hele tiden. Derfor tuner du også ind på krystallens. 

Denne energiudveksling er utroligt gavnlig for mange menneskers selvudvikling. Og dette har faktisk en effekt på vores fysiske sundhed. 

Har du lyst til at lære mere om hvordan krystaller kan fremme din sundhed? Så lær mere om krystallernes verden på Savasana.dk.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *