Arkivet

Har du prøvet zoneterapi?

Zoneterapi er en meget kendt terapiform i Danmark, på trods af at den falder inden under kategorien alternativ behandling.

I zoneterapien arbejder man med tryk på primært fødder og hænder, ud fra det princip at kroppen systemer og organer hænger sammen med disse områder – og derfor kan behandles derigennem.

Zoneterapi er brugt af både mænd og kvinder – og faktisk får mange børn også behandling via denne terapiform. I disse tilfælde er terapien naturligvis udført med en mere blid tilgang, fordi den stadig består af tryk på punkter, der kan være ømme.

Hvad kan zoneterapi hjælpe med?

Zoneterapi kan hjælpe med mange ting. Faktisk kan terapien afhjælpe alt fra mavesmerter til problemer med vejrtrækningen eller øm krop. Men zoneterapien kan også være godt i forhold til at få styr på den mentale balance, hvis der har været uro i kroppen. På den måde er her tale om en meget mere holistisk terapiform, hvor krop og sind ses i forlængelse af hinanden.

Virker også med andre behandlingsformer

Zoneterapi behøver ikke at stå alene som behandling mod et smerteproblem eller en lidelse. Det er vigtigt at forstå, at selvom zoneterapi kan give gode resultater, så behøver den ikke at stå alene. Man kan f.eks. sagtens kombinere det med en gang god massage, som løsner kroppen op, eller måske fysioterapi, hvor man med øvelser også arbejder med sin egen krop ved siden af.

Hvor kan man få udført zoneterapi?

Der findes mange steder i Danmark, hvor man kan få zoneterapi. Det er blandt andet blevet meget populært med zoneterapi i København, hvor der er mange dygtige behandlere samlet – og hvor man kan få udført zoneterapi i samme klinikker, hvor de f.eks. også tilbyder førnævnte behandlinger som massage og fysioterapi.

Zoneterapi er som nævnt dog et populært valg hos mange danskere, da det er en meget kendt behandlingsform herhjemme. Du kan derfor finde behandlingen i de fleste mellemstore eller større danske byer.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *