Arkivet

Hold en fantastisk nytårsaften

Nytår er en af de mest internationalt anerkendte helligdage. Et godt farvel med det foregående år er vigtigt for, at du kan byde velkommen til det nye år. Hvert år er betydningsfuldt, og det er altså vigtigt at få en god afslutning på det, samt en god start på det næste.

 

Her får du en guide til, hvordan du sørger for at din nytårsaften bliver en succes, og en aften som du vil huske tilbage på med et smil på læben. 

 

 

Godt selskab 

 

En god aften starter altid ved det gode selskab. I år er det grundet corona ikke muligt at holde en kæmpe fest. Men det er i stedet mere fordelagtigt at holde en mindre komsammen, med dine tætteste. 

Det er stadig muligt at få en super hyggelig aften, på trods af det ikke er muligt at tage på natklub i år. I stedet kan I se nytårstalen sammen, lege nogle selskabslege, drikke noget lækkert vin og selvfølgelig spise noget lækkert mad. 

 

Der er også noget positivt ved holde nytår i et mere intimt miljø, hvor I kan have en stille og rolig hyggelig aften, hvor I ser tilbage på det forgående år sammen, og sætter forventninger til det kommende. 

 

Skyd det nye år i gang med et knald

 

Der er mange måder at byde det år velkommen på. Hvad enten det er ved at ”hoppe ind” i det nye år, ved at springe ned fra en stol, skåle med sine nærmeste, fyre en bordbombe af eller noget af det større fyrværkeri. 

 

Ligegyldigt hvad I vælger at gøre, kan det være en god idé at gøre noget, som markere starten på det nye år. 

 

Hvis du mangler noget at fyre af når klokken slår tolv, så køb dit nytårskrudt på https://www.telttilfest.dk/fyrvaerkeri/, hvor du finder et stort udvalg af en masse forskellige ting.

 

 

Pynt flot op 

 

Nytårsaften er den aften, hvor det er tilladt at gøre lidt ekstra ud af alting, fordi det trods alt er den sidste aften på året, og dermed også den sidste dag fra året, som du vil tænke tilbage på. Hvis du gør noget ekstra ud af det nytårsaften, forlader du altså året med stil. 

 

Du kan altså med god grund dække et flot nytårsbord, med flotte servietter, bordbomber og serpentiner. Det må gerne være lidt sprælsk, da det jo kun er nytår én gang om året. 

 

Lav selskabslege

 

Så tidligere skrevet, er der ikke noget som sætter gang i selskabet, som en omgang selskabslege og sange. Dette kan være en lang række af forskellige ting. Det handler blot om at være kreativ. 

Når det er et mindre selskab, kan det være meget sjovt med nogle bordmissioner. Her gælder det om at gøre de ting der står på et stykke papir, under ens tallerken, inden aften er omme. Under tallerken kan der også ligge en sang som I alle skal synge i fælleskab for at skabe lidt stemning. 

 

I kan også selv finde på nogle mere kreative lege, som eksempelvis at gætte hinandens nytårsforsæt osv. Kun fantasien sætter grænser. 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *