Arkivet

Hold ferie i den danske natur

Står beslutningen om året sommerferie for døren? Og kan I ikke blive enige? Så ta’ et kig på glamping! 

Glamping er en trend, der ikke er så gammel i Danmark endnu. Alligevel findes glamping rigtig mange steder, og der tilbydes glampingophold til alle priser og til enhver smag. Du kan blandt andet finde glaming som et ekstra luksuriøst ophold med saunatønder og vildmarksbad eller adgang til spa- og wellness lignende faciliteter. Derudover kan du også finde glamping som et familie ophold med adgang til seværdigheder i Danmark eller med omkringliggende legepladser og bålsteder. Er I mere til en natur oplevelse, findes glamping også som en mini opgradering af camping. Her findes der kun lidt mere luksus end hvad man ellers er vant til på camping og man føler derfor en autentisk og dyb forbindelse til den omkringliggende natur. 

En ferie for hele familien

Ligegyldigt hvilken familiesammensætning din familie har, er der med garanti en glampingplads, der kan opfylde lige netop jeres ønsker og behov. Så hvad venter i på? Book jeres næste glampingferie her.

Som en bonus er rigtig mange glampingpladser er placeret tæt på vandet, hvilket giver en fantastisk mulighed for en række forskellige aktiviteter. Her er det muligt at padle, snorkle, svømme, surfe eller gå langs stranden og nyde den smukke udsigt. Dette er med til at sikre at der er noget for enhver smag og at alle i familien føler sig underholdt. 

Om aftenen er det muligt at tænde op for et bål og lave pandekager med syltetøj og sukker eller riste lækre skumfiduser, som med fordel kan spises med et par mariekiks udenom. Mens i sidder rundt om bålet kan i nyde solnedgangen og fortælle røverhistorier, mindes gamle dage eller synge en sang på ægte lejrbåls manér. Mulighederne er mange og det er kun fantasien der sætter grænserne.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *