Arkivet

Hvilken swimmingpool skal jeg vælge?

Beslutningen er taget. I skal have en pool. Men hvilken slags det skal være er i stadig i tvivl om. Der findes jo mange forskellige muligheder, og derfor er det ikke nemt at vælge. Der er flere ting der skal tages stilling til, og derfor er det altid en god idé at indhente lidt baggrundsinformation. For at gøre det nemmere for jer, har vi samlet en række råd til, hvilke ting man skal forholde sig til når man skal vælge den helt rigtige pool for jer. Læs med nu og bliv klogere på de forskellige modeller der findes.

Glasfiber pool

En af de gode valg i mellemklassen. En slidstærk pool der kan fås i flotte løsningerne. Fordelene er mange, især kan nævnes at vedligeholdelse er ved et minimum. Der skal ikke tænkes på en liner der er utæt eller stålvægge der ruster på dumme tidspunkter. Der skal dog altid tages in mente, at vandet i poolen skal have den korrekte ph-værdi. Men det gælder jo alle modeller. Så har vil du gerne have en løsning der ikke er for dyr, hurtig at installere og giver en behagelig svømmeoplevelse? Så vælg en glasfiber pool nu.

Betonpool

En betonpool kan bygges på flere forskellige måder. Men det anbefales af mange at anvende såkaldte blokke. På den måde er det nemt og hurtigt at finde lige præcis den form du gerne vil have i din betonpool. Dette er selvfølgelig en af de store fordele. Fleksibilitet. Det skal dog tages in mente at byggetiden er længere end f.eks. en glasfiberpool, da de skal bygges på grunden fra bunden. Men har man pengene, tiden og lysten til at designe sin egen betonpool, så kan man få nogle ekstremt flotte resultater. Det hele er op til dig. Find den linerfarve der passer dig og forkæl familien eller bare dig selv i din have allerede nu. Snak med din lokale pool mand og få et tilbud.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *