Arkivet

Hvor får du nyheder fra?

Hvor får du nyheder fra?

I dag får man nyheder mange steder fra. Det kan være fra aviser, TV, Radio, sociale medier, tekst-tv, fra mund til mund osv. Vi får nyheder 24 timer i døgnet.

For bare ca. 30 år siden var avisen, hvor de fleste fik nyheder fra og skulle man have det nyeste, så var i de radioavisen fra DR. Dengang fik vi måske kun nyheder fra 2 forskellige kilder. Nemlig den avis man læste og i TV-avisen fra DR. Det gav nogle få mulighed for at bestemme hvilken nyheder man fik.

Ulempen var at man ikke altid fik en bredt dækning af nyhederne. Modsat i dag hvor vi bliver bombarderet med nyheder fra alle sider. Det giver så et andet problem, nemlig Fake news. Det er blevet for nemt at spreder fake news. Især de sociale medier har nu fokus på dette og blokker bruger og nyheder, som de mener spreder fake news.

Avisen har det hårdt.

Papir avisen har det hårdt i dag. Mange vil ikke vente på at få nyheder og det er blevet nemt at få gratis nyheder på nettet.

Det som avisen kan, er at give mere dybde i nyheden og giver ”hele” historien. De nyheder man finder på nettes gratis nyheder er korte nyheder.

Derfor er der mange som stadig gerne vil have papir avisen og nyder at læse avis og drikke kaffe hver søndag morgen. Du finder derfor stadig mange gode avisabonnement tilbud endnu.

Der får du et god into tilbud på avisen.

TV2 news – nyheder 24 timer i døgnet.

Da TV2 startet TV2 News i 2006 fik nyheder i Danmark et nyt liv. Idéen var at man altid kan komme ind på kanalen og få de nyeste nyheder, som man kender det fra udlandet.

Det kan man så ikke altid, da de også har faste indslag med debatprogrammer. Når de køre deres nyheder, så starter der nye nyheder hver halve time.  Så når du har set en halv time, så starter du med de samme nyheder igen.

Kanalen gik i luften d. 1/12-2006 kl. 12. TV2 news har udover almindelige nyheder også fokus på finansstoffet og har tit besøg af forskellige erhvervskommentatorer.

Udviklingen af nyheder forsætter.

Der er forsat stor udvikling i vores forbrug af nyheder. Et besøg på en af de store avisers hjemmesider flere gange om dagen er meget normalt for de fleste mennesker.

De fleste nyhedsmedier, aviser og tv stationer har en App, som man kan hente gratis. Fordelen for aviserne er at de kan sende dig nyheder på din telefon. Så hver gang der kommer noget vigtigt, så får du en notifikation på din mobil.

Så går du aldrig glip af noget.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *