Arkivet

Hvordan afholder man en generalforsamling?

Store virksomheder sigter ofte efter at afholde en generalforsamling en gang om året. Her skal alting falde på plads.

Lokale

Det første man skal tænke på er lokalet. Når der skal afholdes en generalforsamling skal lokalet have de ting i orden, som virksomheden skal bruge. Her er det vigtigt at man sørge for at lokalet er stort nok til at rumme det antale besøgende man forventer. Mange virksomheder benytter hoteller til at afholde events i disse størrelser, da de store hoteller ofte har et konferencecenter, enten som en del af hotellet eller et nærtliggende lokale som er tilknyttet hotellet. Nogle virksomheder kan også få lov til at låne eller leje en skoles gymnastiksal. Her er det dog vigtigt at få undersøgt, hvor mange stole man kan låne af skolen og om der er en scene man kan bruge.

Lokation

I takt med at man undersøger lokaler er det relevant, at få undersøgt lokationen grundigt. Hvis virksomheden er bredt ud over landet, vil medarbejdere komme fra alle egne. Her er det vigtigt, at finde en lokation som er tættest på de fleste medarbejdere. Dog kan man også se frem til, at lokalerne er dyrere når de er tæt på de største byer. Lokale i nærheden af København og Aarhus er ofte oplagte valg, men det er dog smart at få checket om det holder til budgetlinjen. 

Transport

Når man nu har fundet sin lokation, skal man tænke på transporten af medarbejderne. Nogle af medarbejderne skal bevæge sig tværs over landet, hvilket de skal have støtte til fra virksomheden. Her vælger nogle virksomheder, at betale transportomkostninger i form af benzin- og kørepenge og togbilletter, mens virksomheder med strammere økonomier eller en lavere budgetlinje, vælger at hyre busselskaber til transport. Uanset den virksomhedens beslutning, skal man have undersøgt transportmulighederne grundigt. F.eks om der overhovedet er en togstation i nærheden.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *