Arkivet

Træn hjemmefra under COVID-19

Landet har af flere gange været lukket ned pga. COVID-19. Situationen er igen forværret, og seneste udmelding er, at landets fitnesscentre igen er lukket og at vi skal holde yderligere afstand til hinanden. Det har været en stor udfordring for mange, hvis primære træningsform er at gå i fitnesscenter. Mange har oplevet, at de har tilegnet sig nogle “corona kilo”, og med den forlængede situation bliver det fortsat en udfordring for mange. Man kan ikke vide, hvor længe det varer ved, så derfor handler det om at være kreativ i forhold til sin træning.

Lav dit eget hjemme træningscenter

Du kan med fordel lave dit eget hjemme træningscenter. På den måde har du altid mulighed for at træne, uanset om covid-19 situationen forværrer sig. Der skal være lidt udstyr i dit eget træningscenter, og det kan du med fordel læse mere om her. Du kan f.eks. købe vægte, så du kan styrketræne. Du kan også komme noget tungt i en taske, og gå en masse skridt op og ned af nogle trapper. Det er også muligt at lave øvelser for smidigheden såsom yoga. Mulighederne er mange, også for dem der ikke har mulighed for de helt store træningsredskaber.

Lav et lille træningscenter i annekset eller garagen

Hvis du er så heldig at du har en anneks, en garage, eller noget andet, som gør det muligt at erhverve større træningsredskaber, så se med her. Det kan varmt anbefales, at du erhverver nogle træningsredskaber, der styrker konditionen. Det kan f.eks. være en BH Easystep Dual Crosstrainer. Der findes dog også andre gode muligheder. Det kunne eksempelvis også være romaskinen Odin R5. Med Crosstraineren, kan du få noget let og effektiv motion i dagligdagen, da du aktiverer muskelgrupper i både overkrop og underkrop. Med romaskinen kan du få noget godt kredsløbstræning og samtidig er det rigtig god form for allround træning. Med begge maskinerne kan du opnå stor kondition og samtidigt slippe for at være ude regn og slud.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *