Arkivet

Jakkesæt i sommervarmen

Selvsagt vil et personligt tilrettet og skræddersyet jakkesæt være på mode hele året rundt, men materialet det er lavet af kan afgøre om det er et sæsonpræget jakkesæt eller ej. Tænk over det. Hvis du skulle forestille dig at træde ud ad din dør i et tungt og trykt jakkesæt af uld i juli måned, så ville du højest sandsynligt blive reduceret til en pøl af sved på ca. 30 sekunder. På de der varme sommerdage, ville det være langt mere optimalt med et jakkesæt i et let og elegant materiale og design. Både for din personlige komfort men også for det udtryk din beklædning giver udadtil. Her kommer et par forslag til hvordan du bedst begår dig i et jakkesæt i de varme sommermåneder.

Materialer

Som nævn før, så er et tykt og tungt uldjakkesæt et kæmpe no-go når temperaturerne betyder at stige, men heldigvis findes der mange alternativer. For eksempel findes der tropisk uld, som er vævet med større afstand mellem de enkelte fibre. Man kan også gå efter linneduld, eller man kan gå efter et jakkesæt lavet helt ud ad linned. Når det kommer til jakkesættets konstruktion, så er det vigtigste at jakkesættet er har en let struktur og ikke er polstret.

Fit

Et let jakkesæt udført i et blødt stof og uden megen struktur vil fremgå løst og sløset hvis jakkesættet ikke er tilrettet eller skræddersyet til dens ejer. Et løstsiddende jakkesæt vil i teorien give dig mere komfort, men når det kommer til at væbne sig mod overophedning i de varmere måneder, er det ikke den måde jakkesættet sidder på det er det væsentligste, det er materialet det er lavet af.

Farve

Din bedste chance for ikke at gennemvæde dit flotte jakkesæt på en ekstra varm sommerdag er at holde dig i de lysere farver. Farver såsom pastel eller lysegrå vil nemmere absobere varmen end de tungere, mørke farver.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *