Arkivet

Københavner jokes

Alle elsker at grine og have det sjovt. Og Danmarks sjoveste vittigheder er ofte nogle, som man kan relatere lidt til. Og vi dansker kan især godt lide vittigheder omkring mennesker her i landet, som bor i bestemte landsdele – som for eksempel hovedstaden. Sådanne vittigheder bygger på stereotype og fordomme, vi har om hinanden, og det er som regel meget sjovt.

Læs med her for at se hvordan du kan finde frem til nogle gode vittigheder om folk, der bor i hovedstaden, samt hvornår det er en god ide at fyre dem af.

Find dem på nettet

Det er nemt nok at finde frem til nogle gode vittigheder i dag, som man kan fyre af sammen med vennerne. Alt hvad du skal gøre er blot at gå ind på nettet og kigge dig lidt omkring. Her kan du finde op til flere hjemmesider, som har nogle gode Københavner vittigheder.

Det er en god ide at læse mange forskellige igennem og notere sig dem, som man synes er sjovest. Man kan blandt andet vælge at skrive dem på et stykke papir eller i et online program, som man benytter til at tage sine noter i. På den måde kan man hele tiden vende tilbage til dem, hvis man har brug for en lille genopfrisker.

Hvornår skal du fyre disse vittigheder af? 

De fleste mennesker sætter pris på at høre nogle gode vittigheder. Men det er nu ikke alle vittigheder, som lige falder i alle menneskers smag. Det er altid en god ide at tænke lidt på sit publikum, før man fyrer nogle vittigheder af.

Vittigheder såsom dem om folk der bor i København bygger ofte på stereotyper. Og nogle mennesker kan for eksempel godt bliver fornærmet over, at man på denne måde gør en smule grin med Københavnere.

Hvis du befinder dig i et rum fyldt med jyder, så kan det for eksempel give god mening at fyre nogle Københavner vittigheder af. Men hvis du befinder dig i et rum med en masse Københavnere, så er det ikke alle, der vil blive lige begejstrede for det. Det er ikke alle, der er lige gode til at grin af sig selv.

Øvelse gør mester

Det kan godt virke en smule akavet de første par gange, hvor man fyrer nogle vittigheder af. Men øvelse gør mester. At være sjov og være god til at fyre vittigheder af er en færdighed ligesom alle andre. Det er ikke noget, man er født til at være god til.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *