Arkivet

Sådan foretager du en totalrenovering

Skal du igang med en total renovering ad din kontor eller din bolig, så er det en større opgave, som kræver flere projekter sat i værk. Først og fremmest, så skal rummet tømmes for inventar, så der er plads til at arbejde på, og man ikke behøver at tage hensyn til, om det sviner.

Tapet og maling

Først og fremmest, så skal det gamle tapet tages af, hvis der er dét på væggene. Hvis ikke der er tapet på, så kan du gå direkte igang med at male oven på det gamle. Vælg en farve, der gør dig glad, eller vælg en neutral farve, som lyder rummet op, som for eksempel hvid. Det gælder også loftet.

Gulvafslibning sviner

Ser trætgulvet i rummet slidt og mørkt ud? Så trænger det til en slibning. Du kan læse mere på denne side om gulvafslibning. Her høvles overfladen af, så det bliver som nyt igen. Lyst og flot, og dertil skal det lakeres, så det både beskytter og skinner, alt efter dine ønsker. Du kan slibe selv, men du kan også få et firma til det, som har både maskinen til det, men også erfaringen. Det kan godt være vanskeligt, at styre en gulvslibermaskine selv, hvis man ikke kender teknikken.

Total rengøring

Efter at man har fået slebet dit gulv, så ligger der støv og træ-smulder alle vegne. Så nu skal støvsugeren findes frem, så alle tingene kan blive rykket ind i rummet igen. Alle tingene, bør også vaskes af, så det er 100% rent, når det kommer ind i rummet. Rengøringen kan du måske selv klare, men hvis der er tale om et kontor, så kan du måske tænke: Hvad koster kontorrengøring? – Rengøring kan trækkes fra som håndværkerfradrag, hvis det er i din bolig, og du kan trække momsen fra, hvis det er en kontorrengøring i dit firma.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *