Arkivet

Min kæreste siger jeg drikker for meget hvad kan jeg gøre?

Min kæreste siger jeg drikker for meget hvad kan jeg gøre?

 

Hvis din kæreste har fortalt dig, at du drikker for meget, er det på tide at tage et skridt tilbage og vurdere dit alkoholindtag. Det er muligt at nyde alkoholiske drikkevarer uden at overdrive, og vi vil give dig nogle tips til, hvordan du kan gøre netop det. Husk på, at den mængde alkohol, du indtager, varierer afhængigt af din vægt, dit køn og andre faktorer. Men uanset disse individuelle forskelle er der nogle generelle retningslinjer, som alle kan følge for at drikke ansvarligt. Så hvis du er bekymret over dine drikkevaner, kan du læse videre for at få råd om, hvordan du kan moderere dit forbrug!

 

Vær ærlig over for dig selv

Det første skridt er at være ærlig over for dig selv. Tag et kig på, hvor meget alkohol du rent faktisk indtager på ugentlig basis. Hvis du drikker mere end de anbefalede retningslinjer, er det på tide at skære ned. Selv hvis du ikke mener, at du drikker for meget, er det vigtigt at være opmærksom på dit indtag og sikre dig, at du ikke overskrider de anbefalede grænser.

 

Måder du kan skære ned på

Hvis du finder ud af, at du drikker mere, end du burde, er der et par måder at skære ned på. En måde er at sætte en grænse for dig selv og holde dig til den. Hvis du f.eks. ved, at du ikke bør drikke mere end to glas vin på en aften, skal du sørge for at holde dig til den grænse.

En anden måde at moderere på dit drikkeri er at sørge for, at du ikke drikker hver dag. Hvis du kun drikker i weekenden eller et par gange om ugen, er du mindre tilbøjelig til at overdrive det. Og endelig skal du sørge for, at du fordeler dine drinks. Hvis du drikker en drink og derefter en anden en time senere, er der større sandsynlighed (risiko) for, at du bliver fuld, end hvis du venter to timer mellem to drinks.

 

Hvis du følger disse tips, burde du kunne moderere dit alkoholindtag uden de store problemer. Husk bare, at moderation er nøglen – prøv ikke at holde helt op med at drikke alkohol, da det kan være sværere, end det lyder, og det kan føre til andre problemer senere hen. Fokuser i stedet på at skære ned og sørge for, at du stadig hygger dig!

 

Alvorlige alkoholproblemer

Hvis du selv flere gange har forsøgt at med at sætte dig forbrug eller måske helt at stoppe med at drikke alkohol, men uden held. Så er det måske på tide at søge professionel hjælp.

Du kan for eksempel kontakte Dyscon alkoholbehandlinger som tilbyder gratis hjælp og alkohol rådgivning på telefon 70205501. Dyscon har en alkoholbehandling henvendt til dig der ikke har udviklet alkoholafhængighed (alkoholisme) Lær at drikke med måde.

Hvis du har udviklet alkoholafhængighed, har de også alkoholbehandling der passer til sig.

 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *