Arkivet

Overvejer du at købe en slyngevugge? Se mere her

Går du og overvejere at investere i en slyngevugge, så vent til du har læst vores guide her. VI vil komme med fordele og ulemper. Vi håber at denne artikel kan være med til at gøre det mere overskueligt for dig, at beslutte om du skal bruge penge på en slyngevugge til dit barn. Vi kan ikke give et endegyldigt svar, da alle forældre og børn har forskellige behov. Derfor skal dette blot ses som en guide, som kan gøre dig mere sikker i din beslutning.
Vi hører meget gerne om dine erfaringer i en kommentar herunder. 

 

Har du plads nok? 

Det første du selvfølgelig skal overveje er om du har plads nok til at have en slyngevugge i dit hjem. Her er det suverænt kun dig som har mulighed for, at vurdere om du har plads nok. Vuggende fås i forskellige størrelser, men også hvilken form du vælger har noget at sige i forhold til pladsen. – Hvilket fører os lidt videre til det næste punkt. Det er nemlig muligt at købe en model både med og uden motor. Samt en hængende eller en model på stativ. 

Med eller uden motor?

Der findes mange forskellige modeller af slyngevugger – hovedsageligt snakker man om modeller med eller uden motor, hvilket kan være svært for mange mennesker at vælge mellem engang i mellem. 

 

Vi vil helt klart anbefale at vælge en med motor – selvom de koster lidt mere, så giver de bare utrolig meget frihed til dig som forældre. Hvis du vælger en model med motor så kan den nemlig selv vugge dit barn, uden at du skal stå og gøre det. 

Ny eller brugt

Her er et spørgsmål som vi vil anbefale at stille dig selv. Er det vigtigt for dig at den er hel ny, eller kan du gå på kompromis og måske opleve at der er lidt ridser og brugsspor på den, men til gengæld spare nogle penge? 

 

Vi vil dog til enhver tid anbefale dig at købe en ny, for på den måde at være sikker på at have dine 2 års reklamationsret, hvis der skulle ske noget med den. 

Hvilket mærke skal jeg vælge? 

Når det kommer til at vælge det rigtige mærke, så er det igen også helt op til dig. Vi kan dog anbefale at kigger efter mærket Naturessway – Det er et anerkendt mærke, som har en del år på bagen. Men igen er det selvfølgelig en smagssag, og ligesom så mange andre ting så kommer det helt an på hvad i har af præferencer. 

Hvad får et barn ud af at sove i en slyngevugge?

 

Man har været lidt i tvivl om fordelene ved en slyngevugge, og hvad den egentligt gør ved børn. Fordelen ved en slyngevugge er at vuggen laver vuggebevæglen lige du kan gøre med armene, eller som da barnet var i din mave. Det får børn til at falde til ro, mens du får hænderne fri til at lave noget andet. Det kan være en kæmpe fordel for dig, som f.eks. har et barn med kolik eller bare ønsker mere tid med ledige hænder.

 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *