Arkivet

Print med lynets hast med Brother lasertoner

Print med lynets hast med Brother lasertoner

Brother toner bruges i alle laserprintere fra Brother. De har lynhurtige udskrivning og flotte udskrefter.

Hvis du er af en vis alder, så kan du garanteret huske, hvordan det var, når man skulle printe i gamle dage. Da verden endnu ikke var blevet digital, skulle skoleopgaver altid afleveres i en udprintet version.
Var man tæt på deadline eller ligefrem til eksamen, var det i særdeleshed et projekt, der kunne give kvaler.

For af og til kunne det føles som om, at printeren altid løb tør for blæk, når det var allermest vigtigt, at udskrivningen gik lidt tjept. Ofte kunne det også føles som om, at den lille printer brugte en evighed på at udskrive projektopgaven, som skulle afleveres lige om lidt.

At løbe tør for farve kan også overkomme de printere, vi bruger i dag. Men de er blevet noget hurtigere og en hel del smartere.

Digitalt display

Selvom der stadig findes helt simple printermodeller, hvor alt ekstraudstyr er skåret fra for at give den allerskarpeste indkøbspris, så er langt de fleste af nutidens printermærker udstyret med et digitalt display. Mange af dem advarer endda, når printeren er ved at løbe tør for farve.

Det ville have været smart, hvis datidens printere gjorde det. Så man kunne have været en smule på forkant og skiftet blækpatronen, før den store skoleopgave skulle afleveres.

Toner og lasertryk

En anden stor forskel fra datidens printerbrug til den mest benyttede udskriftsform i dag, er metoden der benyttes til at farvelægge. De gamle printere kørte udelukkende på blæk, hvilket giver gode resultater på papiret, men som også har sine ulemper.

Farvelægningen med blæk kommer som oftest til at stå skarpt, hvilket er en af grundene til, at fotografer kunne være tilbøjelige til stadig at benytte den gamle metode. Skal du blot have gode resultater på dine dokumenter, når de udskrives, og skal det gå lidt hurtigt, så er der mange fordele i at vælge at printe med Brother lasertoner i stedet for blæk.

Blækpatroner er dyrere i drift, printere med blækpatroner er langsommere til at udskrive og de efterlader et dokument, der skal tørre, før det kan tages i brug. De mange små dråber af blæk, der bruges til at farvelægge papiret i printeren, når nemlig ikke at tørre, inden det kommer ud med den færdige tekst eller grafik. For at undgå at tvære noget ud, er det derfor en god idé lige at lade papiret ligge lidt, før det tages op i hænderne.

Lasertryk er klar med det samme

En moderne laserprinter, der farvelægger ved hjælp af Brother lasertoner, har ikke de samme udfordringer. Skal du derfor have udskrevet dokumenter i en fart, er det en god idé at benytte sig af toner i stedet for blæk.

Brother lasertoner giver et ensartet udtryk på din printsag og så er den tilmed tør og klar til brug med det samme, at papiret har forladt printeren.

Brother lasertoner farvelægger nemlig papiret ved hjælp af en helt anden metode, der ikke gør det færdige resultat fugtigt. Dertil er en laserprinter med toner både billigere og hurtigere i drift. En Brother toner kan f.eks. have model:  TN243

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *