Arkivet

Privatalarm uden abonnement

Privatalarm uden abonnement

En stor del af Danskerne betaler betaler et højere beløb end nødvendigt, til en alarm tilsluttet i hjemmet. Men der findes altså løsninger som ikke gør til at du går ned på tryghed og kvalitet, men dog spare en masse penge, ved at anskaffe dig en alarm uden abonnement. Dette vil vi gennemgå fordelene ved.

Et alarmsystem er vigtigt at have i hjemmet, hvis man gerne vil sikre at tyve, ikke trænger ind i hjemmet. Men vi oplever dog desværre at en stor del af danskerne betaler flere penge end nødvendigt, på alarm systemer, da de ikker er informeret om andre muligheder på markedet.

Et alarm system i dag er designet til at advare mod ubudne gæster i hjemmet. Dette er ofte pengene værd, da et alarmsystem, kan hjælpe med at holde tyve ude af hjemmet. Men selvom dit system er ligeså effektivt som det din nabo har, kan du stadig resikere at betale langt flere penge.

Få muligheden for at opsætte dit helt eget alarmsystem, og få lige det som du betaler for.

Du behøver ikke bruge penge hver måned på dit alarmsystem, desværre er det tilfældet i mange firmaer der tilbyder alarmsystemer. Med en alarm uden abonnement hos SD Teknik, er du selv herre over dit system fra dag 1. Derfor har du selv kontrollen over systemet.

Der følger til dette en app med, så en kontrolcentral ikke er nødvendigt. Det er netop muligt at overvåge over din telefon. Du kan stadig få en kontrolcentral tilknyttet, da SD Teknik altid tilgodeser kunders behov og ønsker.

Det vil koste dig 179kr pr. måned hvis der ønskes et abonnement til securitas kontrolcentral, hvilket stadig er en del billigere , hvis man sammenligner med andre alarmfirmaer. Du har stadig muligheden for om du vil betale månedligt.

Hvis du tilknytter en app til dit alarmsystem, vil du også gøre det muligt at fejlfinde selv, da appen fortæller dig hvad alarmen fejler. Det er derfor stort set muligt at klare det hele på egen hånd, fremfor at betale for at ordne det.

Du behøver ikke professionel hjælp for at bestille en alarm ved SD Teknik. På SD Teknik webshop kan kunder fra alle steder i Danmark bestille et alarmsystem, der er programmeret færdigt, og er klar til at tages i brug. Det er hos SD Teknik også muligt at vælge mellem pakker, og lave et system der passer præcis til dit behov og ønske. Du skal blot logge ind når du modtager alarmsystemet på appen. Du får vejledning, så det er nemmere at ordne selv. Du får en boks med i pakken, som skal placeres nær routeren.

Med denne løsning er dit system ved modtagelse, klar til at blive sat op. En stor del har hverken tid eller forstand, på kodningen bag systemet, hvilket bliver helt undgået med denne løsning. Det er altså et system der er skræddersyet hvilket gør det hurtigt at bestille online og sætte op. Hvis du på trods af dette, ikke ønsker at opsætte systemet på egen hånd, er det muligt at bestille professionel hjælp fra SD Teknik, til montering af systemet i dit hjem. Her vil hele din bolig gennemset og alt bliver sat op fra bunden.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *