Arkivet

Sådan får du styr på dine forsikringer

Få styr på dine forsikringer 

Det sker alt for sjældent at vi tjekker vores forsikringer igennem. En ting er at det kan koste en masse penge at betale for noget man måske ikke bruger. Men noget andet er at måske ikke være dækket for de ting man virkelig ønsker. 

Det er derfor noget man bør gøre med jævne mellemrum. Måske en gang om året hvor man lige bruger en halv time på at tjekke om forsikringerne nu også er i orden.

Er din hundeforsikring opdateret

Et godt sted at starte kan være med din hundeforsikring. er den fuldt opdateret og er du reelt dækket ind de steder du ønsker at være dækket. Man kan godt rende rundt i den tro at der er styr på det men sker uheldet kan man blive grusomt overrasket. 

Mange tegner f.eks en almindelig ansvarsforsikring til hunden i den tro de er dækket ind hvis der sker noget. Du er dækket ind i et vis omfang men hvis din hund f.eks bliver syg så får du ikke nødvendigvis den hjælpe du havde håbet på. Dertil skal du tegne en udvidet hundeforsikring som også hjælper dig hvis hunden bliver syg eller den skal igennem et forløb på dyrehospitalet.

Det samme gør sig gældende med alle forsikringer

Har du en bil gælder de samme vilkår. Har du fuld dækning på din bil eller har du kun en ansvarsforsikring. Hertil har du måske en fritidsforsikring, dækker denne forsikring når du skal på ferie eller skal du tegne en rejseforsikring. Er dine børn ordentlig dækket ind og har du styr på din husstandsforsikring.

Som du kan se er der alligevel lidt at holde styr på så det anbefales du samler alle dine forsikringer og tjekker dem igennem, du kan faktisk også risikere at du kan opsige forsikringer du ikke bruger. Hertil kan det også være du skal opgradere andre forsikringer fordi du slet ikke var dækket godt nok.

Alt i alt betaler det sig og hvis det store uheld sker en dag, så kan du sove trygt om natten fordi du ved dine forsikringer er i orden.

 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *