Arkivet

Tag hygiejnen seriøst i virksomheden

Tænk engang. Små bakterier lægger hver dag voksne mennesker ned med sygdom. Det kan naturligvis være til stor irritation hos det enkelte menneske, men også arbejdspladsen må sande, at det kan koste mange penge eller sætte projekterne længere bagud – enten fordi der mangler hænder, en nøgleperson eller samarbejdet knækker. Der er med andre ord rigtig gode grunde til at undgå sygdom – og det hele starter med god hygiejne på arbejdspladsen.

Få en professionel rengøringsordning til virksomheden

Når der skal gøres rent i virksomheden, kræver det brug af vand og sæbe, hvis bakterierne skal udryddes. Det gider de ansatte naturligvis ikke at bøvle med, hvorfor der skal indkaldes et rengøringsfirma. Bestil erhvervsrengøring i Esbjerg her for professionel rengøring til dit firma.

Firmarengøringen har den fordel, at de er eksperter i lige præcis det, så de får gjort hygiejnisk rent på overflader. De ansatte skal derfor blot sørge for at holde deres skriveborde ryddelige, så man kan komme ordentligt til, når der skal rengøres.

Rengøringsselskabet vil desuden huske vigtige områder som f.eks. de kontaktpunkter, som mange rør ved på en dag. Det kan være håndtag, kaffeautomaten og meget mere.

Tag jer selv af udstyret

Selvom et rengøringsfirma kan klare meget, er det de færreste, der f.eks. spritter mus, tastatur eller arbejdstelefoner af. Og disse bør nemlig også holdes rene og fri for bakterier, hvorfor de kræver afspritning. Dette bliver op til den enkelte ansatte, men bør heldigvis ikke komme til debat, da vi alle for nyligt har været igennem en lang periode med Covid-19. Her har de fleste fået en bedre forståelse for, hvordan bakterier kan spredes – og dermed også væsentligheden i at tørre overflader af.

Husk desuden, at I frit kan fortsætte med at spritte hænder -særligt når vi rammer influenzasæsonerne. Det er naturligvis primært vintermånederne, hvor næserne løber og vi spreder bakterier i en højere grad end normalt.

Husk desuden at holde øje med det generelle indeklima og sørge for frisk luft ved udluftning og lignende.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *