Arkivet

Værd at vide, når du skal bygge ny garage

Er det blevet tid til at få bygget ny garage? Så er du ikke alene. Garagen er særdeles populær i det danske villalandskab, og det er bestemt ikke uden grund. En garage tjener nemlig mange formål. For det første giver en garage mulighed (hvis den er stor nok), mulighed for at parkere sin bil i tørvejr, så bilen får en længere levetid i ly og tørvejr og uden rust. Derudover kan man også bruge garagen til opbevaring og arbejdslokale. Er din garage isoleret, kan den sågar blive brugt som hjemmekontor. Der er derfor mange fordele ved garagen, og her er et par ting, der er værd at vide, inden du går i gang.

Hvad koster en ny garage?

Prisen på en ny garage afhænger hovedsageligt af tre ting: for det første om garagen skal bygges af træ eller skal være muret. For det andet om garagen skal være fritstående eller tilbygget til resten af boligen. Og slutteligt om garagen skal være færdigbygget eller bygges fra grunden. En muret garage er typisk noget dyrere end en trægarage, men til gengæld holder den murede garage i flere år. Hvad angår om garagen er fritstående eller tilbygget til resten af boligen, er det en smule dyrere at få den som en tilbygning, da det vil kræve, at en arkitekt er inde over projektet. Til gengæld giver det mulighed for at gå direkte fra boligen til garagen. Du kan læse mere om priserne på Primabolig.dk.

En trægarage koster typisk hhv. 7600-8300 kroner per kvadratmeter afhængigt af, om garagen er fritstående eller en tilbygning. En muret garage koster typisk mellem 9500 – 10900 kroner per kvadratmeter afhængigt af, om garagen er en tilbygning eller fritstående. Der er derfor mange faktorer der spiller ind, når du skal vælge ny garage, og det er disse valg du skal træffe, når du skal have ny garage. Reglerne for garage er beskrevet i Bolius.dk artikel her.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *