Arkivet

4 superhelte du glemmer i din hverdag!

Vi glemmer ofte nogle erhverv, som er med til at gøre en KÆMPE forskel for samfundet. Måske du endda er en af dem som er en superhelt i forklædning, og som ingen lægger mærke til? Frygt ej. Her kan man læse sig frem til 4 vigtige superhelte, som vi glemmer alt om, men vi har meget brug for! 

De 4 superhelte du skal huske at værdsætte: 

Buschauffører

I en verden hvor alle skal fra A til B, så er vi afhængige af transportmidler. Og her er der mange at vælge mellem. Bilen, cyklen, knallerten og selvfølgelig en af de vigtigste: Bussen. Der er mange som er afhængige af denne, hvis de ikke selv er ejer af en bil, vil være lidt grønnere, spare penge, eller der er for langt at cykle… Men hvor ofte værdsætter vi egentlig disse personer, som er med til at gøre en så stor en forskel? De kører ofte den samme vej, hver eneste dag, uden nogen former for kontakt – især ikke under corona. Næste gang du tager en bus, vil de med garani blive glad for en “tak for tureren.” 

Slamslugeren

Uden denne superhelt, vil din hverdag blive præget af dårlig lugt, sygdom og ikke mindst dårligt helbred. Slamslugere er nemlig en af de største hverdags helte vi har her i samfundet. Og der er også mange udbydere af dem. En af dem er: slamsuger – så ved du hvor du skal lede, hvis uheldet er ude en dag, og du får brug for en superhelt. 

 

Postbuddet 

Du er nok en af de mange, som har prøvet at få en pakke for sent hjem… Ja, der er mange klager når det kommer til det kære postbud, men sandheden er jo i virkeligheden, at de gør deres aller bedste. Der er en masse post at holde styr på, og det er meget svære end man lige skulle tro at holde styr på. Du bliver jo altid glad i sidste ende når du modtager din nye kjole – takket være postbuddet. Endnu en superhelt i hverdagen. 

Wolt-manden 

Denne superhelt er især en vinder når du ligger med tømmermænd en søndag, og ikke kan bevæge dig ud for døren pga. en dunkende hovedpine. Men du vil stadig have en masse lækkert mad at pleje dig selv med – og det er her at leveringen i form af en wolt mand redder din dag og weekende, igen og igen. Han fortjener en klapsalve! 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *