Arkivet

Det skal du vide om en signet ring

Ikke mange ved hvad en signet ring er. Signet er et ord, der stammer fra latin og som betyder ”tegn”. En signet ring er også blevet utrolig populært at bære, både blandt mænd og kvinder, over de seneste år. Det er blevet et tegn på mode. Et meget populært sted at købe disse signet ringe er på https://rrj.dk/. Der er dog en masse historie bag signet ringene, og flere forskellige måder at bruge disse ringe til. Det er netop hvad der vil blive gennemgået i denne artikel, hvor signet ringene vil blive sat i fokus.

Den klassiske signet ring

signet ringene går flere tusinde år tilbage, og kommer i flere forskellige formater, om de er firkantede, runde eller ovale. Designet på en signet ring er meget glat og enkelt design. Det er også derfor at det har trukket sådan en populær fanskare over de seneste år, da designet passer både til mænd og kvinder.

Slægten, familien og individet

Hvis man tager betydningen af en signet ring, så symboliserer det en del af ens forfædre. Hvis ens signet ring har et våben på sig, så repræsenterer det slægten. Hvis man derimod har et monogram på sin ring, så symboliserer det individet. Man kan også have et fællesmonogram, som derimod repræsenterer et par eller i sjældne tilfælde, familien.

Placér ringen på den rigtige finger

Når det kommer til en signet ring, er det meget vigtigt at man har ringen på den rigtige finger. Winston Churchill havde en signet ring. Den var placeret på hans lillefinger. Moden for signet ringe i dag, specificerer dog ikke hvor den skal placeres. Da signet ringen dog havde en betydning, var det at den skulle bæres på lillefingeren. Signet ringe ringe har også fået en ny betydning, i dagens danmark. Mange bruger disse ringe som vielsesringe. Det er et tegn på at det fællesmonogram der placeres på ringen, er unikt for netop det par. Det tager blikket væk fra, at vielsesringe skal være så dyre og prangende, som overhovedet muligt, og mere over mod at ringen skal have en betydning.

Ikke kun som ring

Det de mest populære segl, kommer som ringe. Der er dog også andre måder at bære disse specielle segl. Mange får dem lavet som halskæder i stedet. Tilbage i tiden blev seglene ogsp implementeret som manchetknapper. Her kunne man vise sin slægt frem, når det blev inviteret til banketter og andre fine sammenkomster.

Priser for signet ringe

Det kommer helt an på, hvilken funktion din signet ring skal have. Er det meningen at den skal gå i arv til din familie, eller er det mere bare et modeobjekt? Der er dog mange forskellige parametre, der skal klargøres, før en pris kan fastsættes. Skal ringen være i guld, platin eller hvidplatin? Skal der laves håndgravering eller maskingravering? Eller hvilken form skal seglpladen have? Det er kun få af det mange ting, der skal være i orden før en pris kan bestemmes.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *