Arkivet

Skal man have en hjemmeside som tømrer?

Er det en god ide at have et website som håndværker?

Det korte svar er ja, det er næsten altid en god ide at have en hjemmeside. I denne artikel forklares fordelene ved at have en hjemmeside. 

Kunderne kan altid finde dig

Med en hjememside er det altid let for din kunder at finde dig. Det er nødvendigt at dine kunder kan søge efter dig og finde dig. Finder de ikke din hjememside finder de en konkurrents hvilket gør at du vil miste kunder. I dag forventer besøgender og kunder at man har en brugervenlig og professionel hjemmeside, hvor man let kan finde et telefonnummer, email eller en kontaktformular.

Branding og troværdighed

I dag findes der mange skumle forretninger, hvor man som kunde ikke tør handle. Når man får lavet en professionel hjemmeside hjælper det en med at opbygge troværdighed. Hjemmesiden skal kunne vise anmeldelser, måske før og efter billeder. Billederne af teamet bag virksomheden alt dette vil hjælpe med troværdighed. Det er i dag en nødvendighed at have en troværdig hjemmeside, fordi ellers mister du kunder til konkurrenter. 

 

Annoncering

Når du har en hjemmeside er det muligt at “tracke” din besøgende. Når du tracker dine besøgende kan du nemmere lave mere nøjagtige reklamer som rammer de rigtige mennesker. Det kan man fx. Gennem facebook pixel, hvor man lave sende reklamer afsted til folk som allerede har besøgt hjemmesiden. 

 

Hvad koster en professionel hjemmeside?

I dag er der mange forskellige priser på hjemmeside generelt så starter en professionel hjemeside ved 6.995 kr. Der findes værktøjer som fx. En prisberegner der kan hjælpe med at udregne prisen på den hjemmeside du ønsker. Jonathan Gormsen Aps har også skrevet en artikler omkring hvor meget en professionel hjemmeside koster. Du kan læse artiklen her

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *