Arkivet

Derfor skal dit barn have et legetelt

Børn er meget mere fantasifulde, end de voksne giver dem kredit for. De har deres egen verden, og det er op til forældrene at sørge for, at de har de rette redskaber til at lege fantasifuldt og sikkert. Et legetelt er et sådant redskab. Legetelte findes i mange forskellige varianter, men de tjener alle det samme formål: at give børnene et sted, hvor de kan gå hen og være kreative uden at bekymre sig om at komme i problemer eller genere andre med deres støj.

Sætter fantasien igang

I et legetelt kan børnene forestille sig selv som riddere eller krigere, opdagelsesrejsende eller pirater. De er også gode mor/far, som bor i et hus, lege købmand, apotek eller lægehus. Børn skal nok finde en god leg, som både kan leges alene eller med andre. Det kan også bruges til at overnatte i,

Et legetelt kan bruges både indendørs og udendørs, men sørg for, at dit barn ikke bliver for distraheret af sin fantasiverden, mens det er udenfor, hvis det vandrer rundt i trafikken eller noget i den retning.

Et legetelt vil også være en perfekt interiør på børneværelset. Man kan sagtens skabe en hyggekrog, med en madras, en masse puder, og så kan man gøre det endnu hyggeligere, ved at pynte teltet med en lyskæde.

Sikkert materiale

Mange forældre er bekymrede for, at deres barn kan få det for varmt og ubehageligt i et legetelt, men moderne legetelte er meget åndbare og overopheder ikke børnene, så længe der leges fornuftigt med dem. Legetelte kan også bruges udendørs, når vejret tillader det – i dag leveres mange af dem med en lille, vandtæt belægning, så de kan bruges udenfor uden at blive våde eller beskidte.

Et legetelt er en fantastisk måde for børn at udforske deres kreativitet og fantasi på, og de kan også finmotoriske færdigheder, som f.eks. kan man få et legetelt, hvor der er tunneler med, som gør, at barnet skal kravle. Se alle de forskellige typer af legetelte hos Topbaby.

Tag legeteltet med på stranden

Mange legetelte har UV-beskyttelse, som betyder, at dit barn ikke udsættes for de farlige stråler fra solen. Barnet bør ikke udsættes for direkte sollys, så et legetelt er ideelt at tage med på stranden. Det giver barnet mulighed for at lege i sandet, uden at blive ramt af solen. Nogle legetelte har endda indbygget bassin i teltet, så barnet også kan bade i skyggen. Fyld bassinet med havvand, så er der garanti for mange timers leg på stranden.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *