Arkivet

Sådan kan du optimere din hjemmeside

Mange hjemmesider trænger til optimering. Dette kan enten være det visuelle, der skal opdateres. Ellers kan det måske være, at der er tale om tekniske ting, man ikke kan se i baggrunden. I denne artikel kommer vi ind på, hvilke ting der kunne trænge til en opdatering, samt hvordan man gør det i praksis.

Schema Markup

Har du ikke hørt om Schema Markup, så er det på tide, at du hører om det og implementerer det. Når du søger på noget online, så kommer der nogle gange et specielt slags søgeresultat op, der fylder meget mere end de normale. Kort fortalt gør du det nemmere for søgemaskinerne at forstå, hvad der er på din hjemmeside. Herefter kan de vise udvidede søgeresultater fra din hjemmeside, og så tiltrækker du flere besøgende.

Du kan implementere Schema Markup ved at downloade en af de mange Schema plugins til WordPress. En del af dem er gratis, hvis du ikke skal bruge avancerede funktioner.

SEO

Mange tror, at SEO er en myte, men det er det ikke. Hverken on-page eller off-page. Mange hjemmesider har hverken kigget på det ene eller det andet. Vi kan dog allerede fortælle dig, at hvis du har implementeret Schema Markup, så er du allerede et skridt længere med din off-page SEO.

For at komme i gang med mere on-page SEO, så kan du prøve at køre din hjemmeside igennem forskellige online SEO audit værktøjer. Disse fortæller dig, om du skal være opmærksom på et eller andet. Off-page SEO er lidt sværere, da det involverer, at andre skal linke til din hjemmeside. Heldigvis findes følgende hjemmeside, hvor du kan få meget brugbar information om off-page SEO, som også kaldes linkbuilding: https://billiglinkbuilding.dk/

Design

Ligner din hjemmeside noget fra 1990’erne, så er det på tide at få den opdateret. Dette kan du gøre ved at hente et nyt tema fra WordPress, hvis du anvender det. Anvender du det ikke, så findes der rigtig mange forskellige gratis HTML templates, som du kan hente og anvende.

Mangler du et logo, så bør du hyre en freelancer til at lave det for dig, da det potentielt kan give et stort boost.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *