Arkivet

Forårets luner inviterer til musik og havearbejde

Nu er der ikke lang tid til, at foråret nærmer sig, og det er noget, som er længe ventet. Det er altid som om, at vinteren har varet i en evighed, og når vi mærker forårets varme solstråler for første gang, så husker vi, hvordan det var.

Foråret er en fantastisk årstid, for det er her, at bladene bliver grønne, dagene bliver længere, og vejret bliver varmere. Det er kun gode ting, der kan siges om foråret, fordi du automatisk bliver gladere.

Det er også om foråret, hvor du kan komme mere ud i din have og virkelig få brugt den. I hele vinterperioden er det oftest, at vi ikke kommer derud, hvilket også giver god mening, og så er gensynsglæden endnu større.

Forårets aktivitet i haven er musik

Er der noget, vi har lært det seneste år, så er det, at musik spiller en kæmpe rolle i vores liv. Det giver glæde og samvær med dem omkring os, og musik er også noget, der kan samle os om en fællesnævner.

Derfor er det en helt fantastisk måde at bruge forårets varme på. At tage guitaren frem og begynde at spille foråret ind. Så hvis du står og tænker, at du mangler en elguitar tuner, så er det på tide at få undersøgt det.

Så kan du rigtig begynde at spille i foråret, så du er klar til at samle venner og familie til en hyggelig aften til noget jam eller rundt om bålet en sen sommeraften.

Brug foråret på at plante hindbær

En plante, som du altid vil få noget ud af, det er en hindbærbusk. Det er en meget medgørlig plante, der næsten kan vokse hvor som helst. Den klarer både storm, regnvejr og direkte sol.

At have hindbær i sin have er også en utrolig givende ting, fordi du netop selv kan dyrke hindbærrene til din hindbærtærte, frugtsalat eller til morgenmaden. Det er lækkert at have sine egne bær, så brug foråret på at plante dem i din have.

Det er også en god måde at bruge sin lørdag eller søndag på, fordi du netop får brugt noget energi ude i haven, og så gør det bare en glad at være ude i den friske luft.

Du kan derfor planlægge det perfekte forår, hvor du både kan nyde musikken samt smagen af dine hjemmeavlede hindbær lige fra haven af. Det er en kombination, der er værd at bruge tid på.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *