Arkivet

Plant kirsebærtræer i haven

Når du skal vælge nye træer til din have, er kirsebærtræer en rigtig god mulighed. Det er utroligt smukke træer, og du får dejlige og velsmagende kirsebær, som du kan bruge til alt muligt. Du kan lave saft eller marmelade, eller du kan gemme bærrene i fryseren.

Sørg for at vælge en selvbestøvende sort, eller vælg nogle sorter, der bestøver hinanden.

Vælg de rigtige sorter

Du kan få mange forskellige sorter af kirsebær. De modner på forskellige tidspunkter, og de smager forskelligt. Du skal være opmærksom på, at ikke alle sorter af kirsebær er selvbestøvende. Hvis du kun vil have et enkelt kirsebærtræ, vil det være det mest sikre at købe en selvbestøvende sort. Ananas kirsebær er en meget populær sort, som også er selvbestøvende. Køb ananas kirsebærtræ her, så kommer du godt fra start.

Hvis du gerne vil have flere kirsebærtræer, skal du sørge for at vælge nogle sorter, der gensidigt bestøver hinanden. Så kan du være sikker på, at dine træer bærer kirsebær.

Få det fulde udbytte af dine kirsebær

Der er mange spændende muligheder for, hvad du kan bruge dine kirsebær til. Du kan bage lækre tærter, og du kan lave kirsebærsaft og marmelade af dine egne hjemmehøstede kirsebær. Herudover kan du pakke de friske kirsebær i poser og lægge dem i fryseren. Det er dejligt af have frosne kirsebær, som du til enhver tid kan tage op. Så kan du have glæde af kirsebærrene hele året.

Herudover er det selvfølgelig altid lækkert at spise de friske kirsebær. Der er ikke noget så lækkert som smagen af friske nyplukkede kirsebær på en dejlig sommerdag. En ekstra bonus er, at det er en hyggelig og afstressende beskæftigelse at plukke bær. Når træerne er vokset til, kan det godt være svært nå kirsebærrene fra jorden. Så vil det være en god ide at anskaffe dig en stige, så du lettere kan komme op for at plukke bærrene.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *