Arkivet

Frederiksberg: en selvstændig kommune i hovedstaden

Den kan være svært at skelne Frederiksberg fra København. Som overskriften antyder, er området, omringet af hovedstaden, men er i sin enkelthed sin helt egen kommune. Denne artikel kommer med gode fif og tricks til, hvor man burde sætte sine sko. Restauranter, parker og gader. Læs med her.

Naturen er ikke langt væk

Frederiksberg er efterhånden kendt som en bydel, hvor der bliver rigtig godt taget af både gader og parker. Konkret findes Frederiksberg have. Nabo til Zoologisk have. Her er plænerne trimmet fint og hækkene høje. Kan man lide lyden af vand, så er der små kanaler at finde også. Om sommeren springer blomsterne ud fra deres hi. Er man til de mindre populære områder, så besøg endelig søndermarken eller landbohøjskolens have. Helt sikkert et besøg værd.

Den kulinariske oplevelse

Om du er til de billige eller dyrere middage. Så har Frederiksberg noget at byde på. Prøv italiensk eller fransk brasserie hos Mondän. Mulighederne er uendelige. Er du mere til mange små retter, så besøg Mielcke og Hurtigkarl. En restaurant i absolut topklasse. De har desværre ikke opnået en stjerne endnu, men mange forstår ikke denne beslutning. Så er du madglad, og tosset med flotte gamle, velholdte bygninger. Så tag kontakt til din lokale ejendomsmægler Frederiksberg. Der findes mange boliger, og det kan godt være prisen er høj, men området er noget af det bedste du kan finde i København.  

Kultur

Hvad med en tur i zoologisk have? Et besøg på det lokale galleri. Frederiksberg har noget for alle smage. Folkene her er flinke og altid smilende. Prøv et fad på det lille værtshus. Kig forbi de små lokale butikker for en sluder. Denne bydel har sin egen lille glød, som rigtig mange søger efter. En lokalbefolkning der virkelig sætter pris på sammenholdet. Ønsker du familien et sikkert sted. Så har du taget den rette beslutning, hvis du ender på Frederiksberg. Flotte gader og en fantastisk kultur.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *