Arkivet

Hold konfirmationsfesten på et gods

Er du ved at planlægge en konfirmationsfest for dit barn? I så fald vil du gerne finde det perfekte sted! Der er mange forskellige muligheder derude, men et gods kan være et godt valg af flere grunde. I dette blogindlæg vil vi nævne fordelene ved at vælge et gods og give nogle tips til, hvordan du finder det rigtige gods. Lad os komme i gang!

Sørg for, at der er plads til alle dine gæster

En af de gode ting ved en ejendom er, at den som regel har meget plads. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at få plads til alle på et lille sted. I vil også have masser af plads til aktiviteter og underholdning. Hellere for meget plads end for lidt.

Find et sted med gode tilkørselsforhold

Det er vigtigt at sørge for, at dine gæster nemt kan komme til ejendommen. Det betyder, at du skal tjekke ting som offentlig transport og parkering. Du ønsker ikke, at nogen skal gå glip af festen, fordi de ikke kan komme frem!

Passende budget

Alt afgørende, for at man kan finde den rette lokation, afhænger af prisen. Jo større og mere ekslusivt, jo dyrere er det også. Passende konfirmation lokaler er:

Forsamlingshus: Du kan normalt leje et forsamlingshus til en rimelig pris. Det er en god mulighed, hvis du har mange gæster Kirkesal: En anden mulighed er at leje en kirkesal. Dette er ofte billigere end et forsamlingshus

Gods: En ejendom er et godt valg, hvis du har et stort budget. Det vil give arrangementet en følelse af luksus, hvor der er plads til mange gæster. Store parkeringspladser til mange biler. Nogle gods kan endda tilbyde overnatningsmuligheder.

Beliggenhed

Placeringen hvor festen skal holdes, er vigtig af flere årsager. Når det gælder konfirmationer, så tager mange af gæsterne til ceremonien i kirken. Derefter kører man stedet, hvor selve festen skal afholdes. Derfor skal det ikke være alt for langt væk, så gæsterne skal bruge meget tid på transport.

En anden ting, man bør tænke på, er at det ikke bør ligge for langt væk fra ens bopæl. Inden festen skal stedet nemlig pyntes op og der skal sættes borde og stole. Og hvis der er langt, så kan man bruge unødvendig meget tid på transport frem og tilbage. Så sørg for at finde noget lokalt, eller et sted i kender.

Find et sted, hvor mad og drikkelse kan indgå i prisen

Mad og drikke er vigtigt ved en konfirmationsfest. Du ønsker ikke, at dine gæster skal gå sultne eller tørstige hjem! Når du leder efter et sted, skal du sørge for at spørge om mulighederne for catering. Mange steder har de deres egen catering, hvilket kan være meget praktisk. Det er en ting mindre, du skal bekymre dig om!

Oftest er det billigere, end hvis du skal ud og købe det andre steder. Dertil får du en samlet pris på det hele frem for flere regninger. Det gør det nemmere for dig, både pengemæssigt og logistikmæssigt.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *