Arkivet

Mærkedage, der er værd at fejre med et glas bobler – Skål!

Nogle af årets begivenheder er værd at fejre med et glas champagne. Som, når du bliver færdiguddannet eller grundlovsdag den 5. juni, og hvornår blev Danmark befriet? Disse er tre anledninger og mærkesager, hvor man godt må tillade sig at tage et glas vin for at fejre livet.

At blive student

Dét at blive færdigeuddannet og få sin studenterhue er en stor grund til at fejre med et glas bobler og friske jordbær. det gælder uanset om du er den, der er student, eller om du er forældre, så er det tilladt. At blive færdig med sin grunduddannelse og sit gymnasie er en tilfredsstillende følelse af flere års slid og slæb i lektier, opgaver og skolebøger, hvor man endelig kan komme videre i sit liv!

Skål og tillykke!

Grundlovsdagen

I Danmark er det grundlovsdag d. 5 juni. Det er en dag, hvor man fejrer den danske grundlov, som blev underskrevet på denne dato tilbage i 1849. Den erstatter den ældre grundlov fra 1814 og fastlægger de danske borgeres rettigheder. Danskerne er stolte af deres grundlov, og det med rette! Det er en dag hvor man kan fejre sine tip tip tip forældre, som tak for deres kamp tilbage i tiden, som gør, at vi danskere har det så godt, som vi har det i dag. (Ligesom vi kan fejre traditionen for at vi holder Mortens Aften)

Skål for dem og os!

Befrielsesdag

Danmark blev befriet fra den nazistiske besættelse den 05. maj 1945. Denne dag fejres i hele Danmark, både for unge og ældre. En dag for at fejre afslutningen af Anden Verdenskrig i Europa, som kostede anslået 60 millioner mennesker livet i hele verden. Der er en grund til, at vi lærer om anden verdenskrig i skolen, og vores børn lærer stadig om det i dag. Men det er en vigtig historie i danskernes liv, som vi kan se tilbage med lettelse, hvor det fra det ene øjeblik til det andet blev meget lettere at være dansker!

Skål for Danmark og for fred!

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *