Arkivet

Tips til hvordan du undgår dyre iPhone reparationer

Princippet for hvordan du undgår de dyre mobilreparationer er stort set de samme hele vejen rundt. Det gælder både dig, som er ejermand af en iPhone-, Samsung-, Sony-, OnePlus-, HTC-, Google Pixel, LG- eller Huaweimobil.
Så du kan nemt klappe hænderne sammen imens du læser denne artikel, hvor vi kommer med en masse gode råd til, hvordan du passer bedre på din smartphone mobil til fester, arrangementer og i hverdagen.
2 lyn-tips
Der er en del ting, som du kan gøre for at beskytte din iPhone-mobilskærm. Så uanset om det er fordi du vil spare penge eller tid frem og tilbage til mobilreparatørerne, så kan du bruge disse lyn-tips.
Du har nok hørt disse 2 gode tips masser af gange før, men det virker altså! Det er ikke til den store overraskelse, at alle mobilreparatører anbefaler et panserglas for at beskytte din iPhone mobilskærm. Det er ikke fordi, at du altid undgår reparationer på din mobilskærm, men du undgår i hvert fald de fleste, som kommer fra lettere slag og uheld. Dertil beskytter den selvfølgelig også imod ridser i din iPhone mobilskærm.
Du har sikkert allerede gættet, hvad det næste tip er – få dig et godt cover til din iPhone mobil. Ikke kun fordi nogle af de nyere modellere har en mere følsom bagside som fx er lavet af glas (eksempelvis iPhone XS-modellen), men også fordi du oftest undgår buler og andre skrammer på din iPhone-mobil.
Når uheldet er ude, men du udskyder mobilreparationen
Om det er et økonomisk spørgsmål eller en prioriteringssag er selvfølgelig den del, som du må tage med dig selv. Til gengæld anbefaler vi, at hvis uheldet på din iPhone kan fører til flere skade, så bør du ikke vente længe med at få det fikset. Fx går mange af os rundt med revner i skærmen, men det kan potentielt føre til dyrere reparation, da din iPhone mobil nu er mere sårbar overfor fx vandskader.
Har du brug for en professionel og billig reparation af fx iPhone, så kan du bl.a. få hjælp hos FixPhone i Hillerød, Helsingør & Roskilde. Det er Danmarks bedst bedømte telefonreparation-værksted og det kræver ikke en forudgående aftale. De kan oftest klare din mobilreparation på 30-60 min.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *