Arkivet

Når julen går op i en helt perfekt enhed

De fleste familier rundt omkring i landet forsøger at gøre, hvad de kan, for at holde endnu en perfekt jul. Kalenderen siger endelig den første december. De sidste mange uger har ledt op til julemåneden, og mange oplever at blive trætte af alle juletingene, når de allerede begynder at dukke op i slutningen af oktober. Nogen vil mene, at det er lige tidligt nok. Men når det så bliver december, er det som om, at vi glemmer denne irritation. For nu gælder det for alvor, og nu tæller dagene sådan rigtigt ned til juleaftensdag den 24. december. Man ved af erfaring, at dagene i december går hurtigt – også lidt for hurtigt.

Det gælder om at nyde alle dagene, og hvis du ikke er i julehumør, er det bare med at se at komme det

Når første dagene er begyndt at tælle, er det derfor også bare med at få det meste ud af dem. Der skal derfor prioriteres en masse dejlige og hyggelige ting, der oser af julestemning. Men måske du ikke kan finde julestemningen hos dig selv? Det kan være en frustrerende oplevelse – især hvis man rigtigt gerne vil i julestemningen, så man netop kan få mest ud af alle juledagene. Det kan nemlig godt føles lidt tamt, hvis man ikke er i julestemning, når den ene decemberdag tager den anden.

Påvirk dit julehumør og få endnu en skøn julemåned

Det er derfor bare med at gøre alt for at påvirke dit julehumør, så du kan komme i den helt rette julestemning, ligesom du har prøvet det før. Det er først her, når du er i denne stemning, at julen kan gå op i en helt perfekt enhed.

Du kan derfor gøre noget aktivt, så du tvinger julestemningen frem. Du kan bruge julesengetøj i soveværelset eller tage en julesweater dame på. Med sengetøjet bliver du altså mindet om, når du hopper i seng, at det er jul, og stemningen kan også langsomt brede sig, når du ligger der under dynen med bevidstheden om, at du er omklamret af rendyrket jul. Med en dejlig sweater kan du føle varmen i den kolde juletid, og med en kop varmt at drikke kan du sætte dig foran pejsen og nyde de hyggelige omgivelser med julepynt. En sweater vil også sprede julestemning til andre, som så vil påvirke dig tilbage igen. Og så vil alt blive perfekt i sidste ende igen i år.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *