Arkivet

Ultimativ guide til Ethereum

Du læser om det på Facebook, i nyhederne og nok også på Reddit. Ja, vi taler selvfølgelig kryptovalutaen Ether, der kører på Ethereum blockchainen. I denne artikel kommer vi ind på en masse ting om denne kryptovaluta og blockchain, så du er helt med på, hvad der bliver snakket om.

Hedder det Ether eller Ethereum?

Vi kan godt forstå, at der er forvirring. Ordene minder meget om hinanden, og når man snakker om det, så mener man begge ting på samme tid. For at gøre det helt klart, så er Ethereum blockchainen, og Ether er kryptovalutaen. Valutaen forkortes ETH, og denne kan du køber mange forskellige steder.

Ethereum eller Ethereum Classic?

Der er er også forskel på Ethereum og Ethereum Classic. Disse to blockchains lyder næsten ens, men der er en række forskelle. Det vigtigste er nok, at kursen er meget forskellig. Derudover investerer du ikke i den “rigtige” Ethereum, hvis du ender med at købe Ethereum Classic ved et uheld. Egentlig er den “forkerte” i mange folks øjne den originale, men det glemmer vi lige.

Opbevaring

For at opbevare din Ether, så skal du have fat i en wallet. Dette er relativt nemt, hvis du henter en app til din telefon og bruger denne app som wallet. Det er dog ikke den allermest sikre måde at gøre det på, fordi din telefon jo kan blive hacket. Mange vælger derfor at investere i en såkaldt hardware wallet.

Med en hardware wallet kan man opnå rigtig god sikkerhed for få penge. Denne kan man tilslutte til computeren, smartphone eller en tablet. Der er mange muligheder, og det er ekstremt vigtigt at tænke på sikkerheden, når man investerer i Ether. Mange hackere er ude efter dine penge, fordi det kan være svært at finde ud af, hvem der står bag. Undgå at miste dine penge ved at passe godt på dem.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *