Arkivet

Nyt badeværelse? Sådan vælger du de helt rette fliser 

Dit badeværelse er et af de vigtigste rum i dit hjem, og derfor kan det naturligvis betale sig at gøre noget ud af indretningen, så badeværelset bliver både indbydende og funktionelt. 

 

Derfor handler det om at tænke det hele grundigt igennem, når du skal bygge badeværelse i en ny bolig, eller når du skal renovere det gamle. I den forbindelse er valget af fliser en stor beslutning. 

 

Fliser er en stol del af alle badeværelser, hvor de fylder meget rent visuelt, mens de naturligvis også spiller en vigtig rolle rent funktionelt. Så hvilke fliser skal du vælge til dit nye badeværelse? Det kan du få hjælp til at beslutte dig for herunder. 

 

Besøg et showroom og vælg de perfekte fliser 

Når du indretter badeværelse, spiller fliser som nævnt en stor rolle rent visuelt. Derfor skal du naturligvis vælge nogle fliser, som passer til resten af stilen på badeværelset, og som passer til lige netop din personlige smag. 

 

Du har mange muligheder, når det kommer til flisevalg, og du har derfor rig mulighed for at vælge de perfekte fliser, når det kommer til både farve, størrelse og mønstrer. 

 

Men hvordan afgør du, om en flise i et byggemarked eller i webshoppen vil se godt ud på en hel væg hjemme hos dig? For at afgøre en flises potentiale, kan du besøge flise showroom hos Flisebent, hvor du kan se potentialet i de forskellige fliser, når de fylder en hel væg. 

 

I et flise showroom kan du se, hvordan en hel væg ser ud med mange forskellige fliser, og du får derfor langt bedre mulighed for at vurdere, om flisen passer ind på dit badeværelse og til din personlige stil. 

 

Derfor er et besøg til et flise showroom en god start, når du skal vælge nye fliser til badeværelset. 

 

Hvilken stil går du efter? 

Inden du hopper i bilen og kører mod et flise showroom, er der nogle ting, du kan gøre for at forberede dig hjemmefra. Her er det først og fremmest en god idé at beslutte dig for, hvilken stil du går efter – ellers kan du hurtigt fortabe dig i de mange muligheder i dit lokale flise showroom. 

 

Er det eksempelvis et klassiske look, du går efter? Så er ensfarvede fliser et godt valg, der med sit enkle look og glatte overflade vil give et tidsløst og smukt udtryk på badeværelset. 

 

Hvis du i stedet vil holde en minimalistisk stil på badeværelset, skal du gå efter de helt enkle fliser med rette hjørner og lige kanter. 

 

Måske er du mere til en organisk indretning på væggen? I så fald skal du holde øje med fliser med bløde og runde former, hvor de skarpe hjørner er blevet barberet væk. 

 

Det rustikke look er også et populært valg, og det kan også være den rette løsning for dig, der godt kan lide et mere råt look på badeværelset. I så fald kan du gå efter fliser med en rug overflade, hvor farverne er naturlige. 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *