Arkivet

Sådan får du en mindeværdig fest

Hvis du skal holde en fest, og har som mål, at det skal blive en mindeværdig aften, som alle kommer til at snakke om resten af livet, så er der herunder et par idéer til, hvad du, sammen med dine gæster, kan foretage dig.

Lav et tema for festen

Et tema for festen er altid en sjov idé. Det kan være, at det skal være 60’er-tema eller disco-tema. Her er der naturligvis dresscode, og I skal ramme temaet bedst muligt, ligesom der også skal pyntes op derefter. I er alle i samme båd, og det vil helt automatisk, fra første øjeblik, sætte stemningen, og så er I allerede i gang.

Overrask med en stripper

Ja, hvis du skal overraske alle, kan du bestille en stripper, der hen på aftenen dukker op og vil overraske alle. Hos Charlotte Schou har du mulighed for at klikke ind og læse mere om muligheden for at bestille en stripper. Du kan helt personligt vælge din favorit ud fra udseende, og det er naturligvis muligt at vælge mellem både mænd og kvinder.

Pynt vildt op

Pynt til en fest er nødvendigt og obligatorisk for den mindeværdige oplevelse. Og så skal du bare overdrive det fuldstændigt, hvis du vil skabe minder for livet. En overpyntet fest kan være flot og betagende og byde op til den helt store fest. Bare tænk balloner i hele loftet og pynt alle steder rundt om jer. Her kan den ikke få for lidt, og det er bare med at blive ved og ved og ved. Til sidst vil gæsterne møde op til pynt, som er så genenmført, som de aldrig har oplevet før. Og det er her, at de vil huske aftenen, blandt andet ud fra pynten, fordi du har gjort så meget ud af det.

Flyt festen til fede lokaler

Der er desuden også mulighed for at flytte festen hen i fede lokaler. Måske du vil have en flot balsal? Eller også skal der være udsigt til vand? Måske noget helt tredje eller fjerde? Mulighederne er uendelige, og dette vil bestemt også være med til at skabe den helt rette stemning. Du kan prøve at søge åbent på muligheder for at leje flotte og spændende lokaler, hvor alle vil kigge lige så meget rundt på de betagende omgivelser, som de vil kigge på hinanden i løbet af aftenen.

Gør det til en morderisk spændende aften

Vidste du, at der faktisk er flere muligheder for at skabe en spændende fest, ved at I påtager jer forskellige roller, hvor I sammen, og hver for sig, skal finde frem til, hvem der er morderen? Det er en leg og et spil, der løber hele aftenen, og spændingen stiger, som aftenen skrider frem. I får på forhånd fordelt rollerne, og én af jer er morderen. Måske nogle forsvinder eller bliver myrdet i løbet af aftenen? I skal have styr på alle ledetrådene, og finde frem til morderen, inden personen får ramt på dig.

Uanset hvad du vælger, eller om du vælger at kombinere flere af tingene, er du med disse bud sikret et brag af en fest. God fornøjelse.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *