Arkivet

Weekenden jeg tilbragte med min familie

Det var en weekend, og jeg var lige vågnet. Jeg havde sovet længe. Det kunne jeg godt mærke jeg havde brug for. Jeg har nemlig haft en meget lang og hård uge. Jeg har haft travlt hele ugen på arbejdet, og kommet ret sent hjem mange af dagene. Det har også gjort at jeg ikke har fået set til min familie så meget. Så jeg tænkte jeg ville lave noget med dem i dag, hvor vi alle havde fri. Vi skulle rigtig bruge weekenden på at få pakket resten af vores ting ned, da vi skal flytte på tirsdag, men jeg tænkte jeg lige ville lave noget hyggeligt med dem. Så jeg bestilte et bord på vores yndlingsrestaurant lidt senere, så vi kunne få noget god mad, og hygget. Da klokken så blev 18 tog vi mod restauranten som vi havde bestilt bord til fra klokken 18:30. Det var vildt hyggeligt, og vildt dejligt mad. Vi fik snakket og hygget en masse. Vi kom lidt sent hjem, så vi alle sov ret hurtigt. Vi besluttede os på at bruge hele dagen i morgen på at få de sidste ting pakket ned, så vi ikke manglede noget. Det blev næste dag, og vi fik så alt pakket ned. Det tog nogle timer, men det var dejligt, at vi fik det ordnet. Det blev så tirsdag, og det var endelig tid til at vi skulle flytte. Vi havde hyret nogle flyttemænd fra billig-flyt.dk, som hjalp os med at få alle vores ting ind i vores nye hjem. De var virkelig flinke, og de fik det ret hurtigt gjort. Det vigtigste for os var bare at vores ting kom derhen uskadt, og det gjorde de. Vi elskede vores nye hjem, og vi var så glade for at vi endeligt var flyttet. Jeg regner med vi vil bo her resten af vores liv.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *