Arkivet

Billig lingeri der også er utrolig hot

Lingeri kan være det der skal til for at sætte nye flammer i jeres lidenskab

Lingeri er en pyntegenstand, ikke at tage fejl til det almindelige undertøj. Det har en praktisk funktion. Det er sjældent derfor du tager lingeri på. 

For nogle er det måske til dels det samme. Nogle går måske også med de små tynde blonder til hverdag. Alene fordi de så bare føler sig bedre og mere feminin. Men lad os være ærlige, der er en stor forskel fra sloggi trusserne til de små sorte g-strengs trusser, der knapt dækker noget som helst. 

Oprindelig havde undertøj en noget anden funktion en den har i dag. Før i tiden var det for at varme, og nok også beskytte tøjet. Man var vidst ikke helt så renlig der. I dag er undertøj for nogle noget der enten skal være sexet eller slet ikke være der. Men det er selvfølgelig meget forskelligt. 

Lingeri gør underværker for forholdet

I et forhold kan lingeri frem for undertøj skabe lidt mere lyst. Står hun i døren i et par slidte sloggy, så har det nok ikke samme effekt som hvis hun har taget hende sorte blonder på. Når der skal leges, kan det nærmest sidestilles med sexlegetøj. Frækt lingeri er nemlig med til at krydre sexlivet og give både mere lyst og lade hende føle sig mere lækker. 

Alt hvad i er til, så kan det understøtte den frække fantasi. Er man til hård eller blid bondage, så er lingeri med læder, wetlook, lak eller latex med til at gøre det hele mere autentisk. Kan man godt lide det lidt mere blødt, så kan blonder og stay-up strømper være det rigtige. Smagen er som sådan underordnet. Det er lidt det samme som at se en mand i sweater, han bliver bare aldrig så sexet som hvis han kommer i en hvid skjorte og jakkesæt. 

Hos Boutiqueerotic.dk finder du et stort udvalg af frækt lingeri, og det gode ved det. Det er langt billigere end når du skal handle hos change og andre lignende butikker.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *