Arkivet

Dette skal du vide, inden du får en konto til dit firma

Alle virksomheder i Danmark skal have en konto, fordi man skal have en NemKonto. Dette skyldes, at det offentlige skal kunne sende din virksomhed penge. Der er mange forskellige grunde til at de skulle få behovet for at sende dig penge, men dette kommer vi ikke nærmere ind på. Hvad mange desværre ikke ved, inden de søger på en erhvervskonto, er at det er meget dyrt at få en firma konto i en dansk bank.

 

Der kan være mange gode grunde til at det er dyrt at have firma konto i Danmark, men hvis man lytter til bankerne, så skyldes det, at det er dyrt at have virksomheder som kunder. Begrundelsen er, at der er en række regler, bankerne skal følge. De skal eksempelvis kende deres kunder, og det kan man ikke lige outsource til robotter. Nej, der skal sidde en fysisk person og tage stilling til dig og din virksomhed. Dette koster penge, og du kommer til at betale for det.

 

Heldigvis er der meget store prisforskelle på firma konti, så du kan spare en masse penge, hvis du vælger en af de billige løsninger. Læs mere her, hvis du ønsker at læse mere om de store prisforskelle. Den billigste firma konto koster 0 kroner i oprettelse, mens den dyreste nok kommer op på omkring 5000 kroner. Det betyder så også, at der er en masse banker imellem de to beløb.

 

Det er de færreste, der kan opnå 0 kroners oprettelse hos Nykredit, da det kræver det dyreste Dinero abonnement. Har man dog det, så bør man tage det gode tilbud. Har man ikke den mulighed, så findes der heldigvis også andre muligheder. Den ene mulighed kunne være en dansk firma konto hos Lunar, hvor du også kan få gratis oprettelse, men abonnementet er dyrere end det hos Nykredit igennem Dinero. Den anden mulighed er en firma konto i udlandet, hvor man i en række banker kan få gratis oprettelse, og man skal heller ikke betale et abonnement.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *