Arkivet

Et bedre betalingskort end fra banken

Hold nu fast. Det er blevet dyrt være kunde i en dansk bank. De vil efterhånden have gebyrer for det hele. Der var en periode, hvor straksoverførsler var gratis og rent faktisk var straks – sådan er det ikke altid i dag, og det er en dårlig udvikling, synes vi. Heldigvis er der dog stadigvæk udenlandske banker, der ønsker at give forbrugerne en god oplevelse.

Revolut

Har du fulgt med i hvad der sker de seneste par år, så ved du også, at Revolut eksisterer. De kører en aggressiv kampagne, hvor man kan få penge for at invitere sine venner. De tilbyder meget lave gebyrer, og mange af deres ydelser er meget gratis. Hvis man kender det danske Lunar, så er det Lunar bare meget bedre. Lunar får meget inspiration fra Revolut, ser det ud til.

Revolut blev virkelig populært, fordi de tilbød gratis veksling af valuta. Der var tale om meget store beløb. Dette er dog blevet sat meget ned for omkring et år siden, hvilket ikke er en god ting. Deres kort kan dog alligevel anbefales, da det oftest er gratis at erhverve, og så er det også muligt at få gratis fragt, hvis man anvender en af deres kampagnetilbud.

Klik her for at læse mere om Revolut og deres gratis betalingskort.

Wise

Et andet bedre kort kunne være Wise. Wise kender du nok allerede, men bare under navnet TransferWise. Det er efterhånden lang tid siden at de skiftede deres navn, men det hænger stadigvæk ved. Man kan sammenligne denne ændring med det danske Lunar. De hed jo tidligere LunarWay, og mange kalder dem stadigvæk det.

Wise kan anbefales som et supplement til Revolut, fordi dette kort har nogle fordele. Derudover kan man undgå en masse begrænsninger ved at have begge kort i stedet for ét. Kan man få dem begge gratis, så har man ikke noget at miste ved at gøre det. Tjek derfor Wise ud på deres hjemmeside eller på den ovenstående hjemmeside, hvor du også kunne læse mere om Revolut.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *